Kaikki remontit samasta paikasta!

Keittiöremontit, sauna- ja kylpyhuoneremontit, maalaukset, märkätilatyöt, vesikattojen kuntoarviointi, lattioiden pinnoitukset, vahinkokorjaukset... Olipa remontti pieni tai iso, Oulun remonttipiste rientää avuksi! Teemme kaikki remontit sovitussa ajassa, täsmällisesti ja reilulla meiningillä.

Älä heitä rahaa hukkaan vaan..

..hyödynnä verotuksessa kotitalousvähennys! Vähennys on henkilökohtainen ja 2400 euroa vuodessa. Siten puolisot voivat säästää kaikkiaan jopa 4800 euroa vuodessa! Oulun Remonttipiste on alv. rekisteröity osakeyhtiö, jolloin verottaja hyväksyy tekemämme remontit verovähennyskelpoisina.

Märkätilat kerralla kuntoon!

Oulun Remonttipisteen työmiehillä on VTT:n myöntämät märkätila-asentajan henkilösertifikaatit. Saat vaativiinkin kohteisiin taatusti osaavat remonttimiehet, eikä sinun tarvitse pelätä remontin epäonnistuvan! Kun ennakoit vesivahingot, säästät pitkällä aikavälillä selvää rahaa remonttikuluissa.

Näytteitä Oulun Remonttipisteen suorittamista remonteista:

Limosa-keittiö remontit vessa remontit kylpyhuone Remontit keittiöremontti

Katso lisää kuvia Oulun Remonttipisteen tekemistä töistä remontit -galleriassa.

Remontit kaikkiin koteihin - paranna kotisi viihtyisyyttä, pyydä ilmainen remonttiarvio

Tehdään remonttihaaveestasi totta jo tänään!

Toteutamme kaikki remontit kuten märkätilat (saunaremontti, kylpyhuoneremontti, wc:n remontit, kodinhoitohuoneen remontit), keittiöremontit, lattiatyöt, maalaukset, tapetoinnit, kuntoarvioinnit ja asunnon myyntikohennusremontit.

Olemme reilu, tehokas ja luotettava remonttifirma. Teemme remontit tinkimättömällä asenteella, työn laatuun panostaen - remontit kotisi parhaaksi!

remontit, remonttitarjous